Navštíveno 3670x

06.01.2011, 14:56 |
Johnie_Walker | Upraveno: 2011-01-06 14:57:20
Superb 2,8 V6 142kW 02/2005 1.majitel nové v ČR černá perleť - ivory interiér
najeto 175000km servisní knížka - poslední servis 11/2010 při 173tkm - nové náplně,filtry,geometrie,4 x brzdy! a 4x nové zimní kola Continental R16
plná výbava - bixenon,navigace + 6CD changer,kůže + paměť,multifunkční volat,4xvýhřev,parkovací senzory, Al 17" Xcentric,ESP,tempomat,ambient light,dešťový senzor,Construct,sklopné sedačky, průvlak + skivak
veškerá dokumnetace, záruka km
udržované auto
cena 180tis.kč
777175241

06.01.2011, 16:18 |
Kleneex | Upraveno: 2011-01-06 16:19:49
Hezky ale kde je hacek??
jj hezkej,jinak hacek bych videl v motoru,kterej proste u nas neni zadanej...
Háček je v deformovaném podvědomí českého národa, který si myslí, že drnčící TDi v tomhle autě jezdí levněji a líp..... ale sem tam naštěstí člověk potká ještě normálně uvažující lidi. U tohohle konkrétního kusu já osobně vidím háček spíš v té manuální převodovce, ta se k charakteru toho auta a jeho motoru prostě nehodí....

06.01.2011, 18:07 |
Rudi viděl bych to jako Madmaik, základ je motor a pak spíš reálnej pohled na prodejnost
jj, přesně tak, TDi je +50
tento motor je jedinej se kterym bych si to auto koupil.Vypada velmi dobre,urcite se proda.
skoda ze to neni za pul roku :(
se všema co jsem kdy jel tak měly dlouhodoubou 10-12..... motor je na svuj objem fakt línej jak cip, tdi má lepší pocit zátahu ač samo jede hůř, tohle aby jelo tak se musí hodně točit a to se nikdy nesrovná se spotřebou pod 14 ale :)
každopádně narozdíl od tdi to vydrží o kousek víc nájezdu....
zase cena je fajnová a než koupit vylítaný tdi stočený který umře za pul roku tak tady aspon člověk vidí že to je po prvnim majitely a v dobrym stavu
Mam ten samej motor v pasiku 4x4 a jet dalku za 8l fakt neni problem, ucpanou Prahu jezdim zive 13-16l, takze pohodicka... ;-)
Podle me nej motor co se tam daval, skoda jen ze neudelali 4x4 :(

07.01.2011, 08:41 |
MPS Srce buší:-)
Škoda, že nemá solar šíbr a zatmavený metal skla.
Jinak tento motor je motor na louhý věk, spotřeba s manuálme kolem8,5 je v pohodě možná a vyzkoušená, neb kdysi jsem s tímto vozem (než jsem si koupil 2,5V6TDI) s ním "pár" km najel. A když oželíš rezervu a dáš LPG torid (70l), není co řešit, přestavba kolem 35 a davaj...
hezkej kus a líbí se mi, že na rozdíl od doby tak před 4 lety, kdy všichni plivali na Supy, oprotože na ně neměli, jsou holoprdelníky, dnes začínají vidět reálně a uvědomují si, že za dvě kiločenat větší pohodu neseženou, ani kdyby se pos*ali. Nějaké VW či 5er se Supu s 2,8V6 pohodlí nevyrovná. Ticho, prosotor, plavná plavba karjinou, občas přeřadíš... Krááása.
MPS : no to zase nevim ale nesouhlasim.... supu se vyrovná 5er asi tak 10x a VW je stejný auto ale i tak passat má prostě naprosto libový jízdný vlastnosti proti supu.... těm prostě lítá zadek zcela nekontrolovatelně a celkvě přilnavost v zatáčkách je opravdu tragická.... ticho tam rozhodně velký neni spíš takovej průměr.... je to prostě levná škodovka nic víc, ale jo, když motor tak tohle nebo 1,8t kterou bych tam rozhodně radši, jede velice podobně a žere mnohem mín a celkově živost 1,8t v tom je lepší pocitově... sel sem s hromadama superbů a krom jedný nebo dvou motorizací všema motorama co se tam dávaly, superb se mi nelíbí a neni to kvalitní auto ale zase tohle je za fajn cenu i když v tomhle případě bych fakt radši bral o 5let starší 5er to je o něčem jinym..... nebo to co prodává vašek to je prostě hezký auto opravdu
dnešní spotřeba na trase 14km

nismo: takže stačí aby bylo auto složený na zemi a na velkých kolech a už se ti líbí? nejdřív napíšeš, že se ti sup nelíbí a pak tohle

10.01.2011, 19:17 |
rebel spotřeba je dle nohy já ten motor měl a na 150km jsem se dostal na průměr 19,8L.
A minimum to de tak na 8L ale to mě předjede i htp fabie .
Ale motor je držák a jen tak ho nic nezastraší.
A v porovnání s 2,5tdi je rychlost nastejno +- jen spotřeba se liší.
A ten kdo nemá levnou naftu si to koupit může kdo má možnost levné nafty byůl by hloupej.
A jinak autíčko vypadá super

10.01.2011, 19:19 |
Syrup Luke_288: usměvné, což? :))
Luke_288, Syrup: Copak nevíte, že kola dělají auto?:-)))
zkuste nabídnout cenu ..... DOHODA jistá !!!
777175241
j-prochazka@centrum.cz